PSV houdt deur open voor Ihattaren: 'Boek niet dicht, voor de trainer en voor mij'

PSV houdt deur open voor Ihattaren: 'Boek niet dicht, voor de trainer en voor mij'

Gepubliceerd: woensdag 5 mei 2021 om 13:52wo 05-05-2021 om 13:52

John de Jong houdt de deur op een kier voor Mohamed Ihattaren. De technisch directeur van PSV probeert al tijdenlang om het in 2022 aflopende contract van de spelmaker open te breken: die pogingen zijn tot nu toe vruchteloos geweest, maar De Jong geeft niet op.

Ihattaren is na de komst van trainer Roger Schmidt op een zijspoor beland en dreigt na het volgende seizoen transfervrij te vertrekken. "Voor zowel de trainer (Roger Schmidt, red.) als mij is het boek Ihattaren nog niet dicht", laat De Jong echter weten aan Voetbal International. "Mo heeft net als Cody Gakpo en Jordan Teze zo'n mooie groei vanuit de academy doorgemaakt. Dat is wat we willen bij PSV."

De TD sluit dan ook niet uit dat beide partijen elkaar alsnog gaan vinden. "Ik vind het jammer dat het nog niet is gelukt zijn kwaliteiten maximaal te ontwikkelen en te laten renderen. Maar ik heb nog steeds de hoop dat we Mo daarbij kunnen helpen. Daar hebben we met z'n allen al heel veel tijd en energie in gestoken en dat blijven we doen."

De bal ligt nu bij Ihattaren, benadrukt De Jong. "Ik wil Mo duidelijk maken dat hij de prachtige carrière die hij in het vooruitzicht heeft, niet moet weggooien. Start als prof bij PSV, groei en maak dan de stap omhoog. Of het heel realistisch is dat hij bij ons blijft, kan ik nu niet zeggen. Het ligt ook aan hem."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws