Petrovic vergaat van de pijn: 'Dit laat ik nooit van mijn leven meer doen'

Petrovic vergaat van de pijn: 'Dit laat ik nooit van mijn leven meer doen'

Gepubliceerd: woensdag 5 mei 2021 om 21:51wo 05-05-2021 om 21:51

Willem II-trainer Zeljko Petrovic heeft zich woensdag, amper één dag na zijn rugoperatie, weer gemeld op de club. Het is nog de vraag of hij komende zondag tegen PSV van de partij kan zijn.

Petrovic werd in het ziekenhuis in Tilburg geholpen aan een acute hernia, die hem de uitwedstrijd tegen FC Utrecht kostte. "De dokter ging met een spuit naar de beklemde zenuw en spoot er toen iets in", vertelt Petrovic aan het Brabants Dagblad over de zogeheten 'blokkade'.

"Ik had verdoving, maar dat hielp niet echt. De pijn was tien keer zo erg als ik de hele week al had gehad in mijn rug. En daarna moest er nog ander spul in worden gespoten, dat voor de langere termijn moet helpen. Ook dat was weer niet te doen. Ik denk dat ze me in het hele ziekenhuis hebben gehoord..."

Het was meteen de laatste keer dat Petrovic een dergelijke ingreep onderging. "Nu ik weet wat het inhoudt, weet ik zeker dat ik dit nooit van mijn leven meer laat doen. Als er nog een keer iets moet gebeuren, dan een echte operatie. Onder narcose."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws