'Al-Khelaïfi (PSG) is er klaar mee en waarschuwt FC Barcelona persoonlijk'

'Al-Khelaïfi (PSG) is er klaar mee en waarschuwt FC Barcelona persoonlijk'

06-05-2021 14:19
58

FC Barcelona heeft persoonlijk bericht gekregen van Nasser Al-Khelaïfi, de voorzitter van Paris Saint-Germain, meldt Catalunya Ràdio. De huidige nummer drie van de Primera División is opgeroepen om PSG-vedette Neymar met rust te laten, klinkt het.

De Braziliaan vertrok in 2017 van FC Barcelona naar PSG en werd toen met een transfersom van 222 miljoen euro de duurste voetballer aller tijden. Sindsdien is hij echter onophoudelijk gelinkt aan een terugkeer naar Catalonië. Neymar gaf laatst aan dat hij zijn contract in Parijs wilde verlengen, maar heeft zijn handtekening nog altijd niet gezet. Joan Laporta, de nieuwe Barça-president, zou nog altijd van plan zijn om hem met Lionel Messi te herenigen.

Dat is Barcelona op een telefoontje uit Parijs komen te staan, meent Catalunya Ràdio. Niemand minder dan Al-Khelaïfi heeft hoogstpersoonlijk contact opgenomen met de Catalanen. De relatie tussen beide clubs is sinds de recordtransfer van Neymar al niet opperbest en de PSG-preses heeft geadviseerd om geen contact op te nemen met Neymar.

Overigens is Messi in het geruchtencircuit ook gelinkt aan PSG, dat na dit seizoen wil profiteren van zijn transfervrije status. Dat Messi en Neymar graag weer eens samen willen spelen, is geen geheim.