Snoei (De Graafschap) wil 'inventief' promotiefeest: 'Zou erg ik op prijs stellen'

Snoei (De Graafschap) wil 'inventief' promotiefeest: 'Zou erg ik op prijs stellen'

Gepubliceerd: donderdag 6 mei 2021 om 18:40do 06-05-2021 om 18:40

De Graafschap-trainer Mike Snoei wil graag op een 'inventieve manier' een eventueel promotiefeestje bij De Graafschap vieren. Als De Superboeren vrijdagavond bij Jong Ajax winnen, is promotie een feit.

In gesprek met Omroep Gelderland vertelt Snoei dat hij een feestje verwacht bij promotie, ondanks de coronamaatregelen. "Ze kunnen hier wel een feestje bouwen. Er mag eigenlijk niks, maar ik denk niet dat we dit zomaar voorbij moeten laten gaan."

Snoei krijgt vervolgens de vraag op welke manier de promotie tóch gevierd kan worden in Doetinchem. "Ik ben niet van de feestcommissie, daar hebben we andere mensen voor", antwoordt de trainer. "Ik hoop wel dat er op een inventieve manier toch iets georganiseerd wordt. Dat zou ik wel enorm op prijs stellen", besluit Snoei.

De Graafschap kan vrijdag dus weer terugkeren in de Eredivisie, na een afwezigheid van twee jaar. De club was vorig seizoen ook zo goed als zeker van promotie, alleen ging dat door de stopgezette competitie niet door. Eerder vierden Ajax en SC Cambuur ook feestjes nadat de twee clubs kampioen werden. Dat kwam vooral de eerstgenoemde club op kritiek te staan.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws