Hazard biedt excuses aan na veelbesproken onderonsje: 'Was niet mijn bedoeling'

Hazard biedt excuses aan na veelbesproken onderonsje: 'Was niet mijn bedoeling'

Gepubliceerd: donderdag 6 mei 2021 om 21:00do 06-05-2021 om 21:00

Laatste update: donderdag 6 mei 2021 om 21:06do 06-05-2021 om 21:06

Eden Hazard is een dag na het Champions League-duel tussen Chelsea en Real Madrid (2-0) door het stof gegaan. De Belg had vlak na de uitschakeling van Real een komisch onderonsje met Kurt Zouma en Edouard Mendy, wat voor veel ophef zorgde.

Na het laatste fluitsignaal op Stamford Bridge, was te zien hoe Hazard lol had met Mendy en oud-ploeggenoot Zouma. Het gedrag van Hazard zou voor een 'monumentale woede' bij Real hebben gezorgd.

Op social media gaat Hazard door het stof. 'Het spijt me', begint Hazard zijn bericht. 'Ik heb vandaag heel wat meningen over mij gelezen. Het was niet mijn bedoeling om de fans van Real Madrid pijn te doen. Ik droomde er altijd van om voor Real te spelen. Ik ben hier naartoe gekomen om te winnen. Het seizoen is nog niet voorbij, we moeten nu samen vechten voor de landstitel. Hala Madrid!'

Hazard maakte in de zomer van 2019 de overstap van Chelsea naar Real. Tot dusver kent de buitenspeler geen gelukkige periode bij De Koninklijke: Hazard moest veel wedstrijden wegens blessureleed missen. In de wedstrijden die hij wel speelde, kon hij zijn stempel amper drukken.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws