Petrovic keert na acute hernia terug bij Willem II: 'Good to have you back'

Petrovic keert na acute hernia terug bij Willem II: 'Good to have you back'

Gepubliceerd: vrijdag 7 mei 2021 om 12:25vr 07-05-2021 om 12:25

Laatste update: vrijdag 7 mei 2021 om 12:33vr 07-05-2021 om 12:33

Zeljko Petrovic is weer terug op het trainingsveld bij Willem II. De oefenmeester kreeg een week geleden last van een acute hernia, waardoor hij het duel met FC Utrecht moest laten schieten. Naar alle waarschijnlijkheid zit Petrovic zondagmiddag tegen PSV weer op de bank.

De Montenegrijn meldde zich afgelopen woensdag, amper een dag na zijn kleine ingreep ook al even op het complex van Willem II. De trainer vertelde toen in gesprek met het Brabants Dagblad over de ingreep die hij onderging. "De dokter ging met een spuit naar de beklemde zenuw en spoot er toen iets in."

Volgens de trainer deed de verdoving die hij had gekregen maar weinig. "De pijn was tien keer zo erg als ik de hele week al had gehad in mijn rug. En daarna moest er nog ander spul in worden gespoten, dat voor de langere termijn moet helpen. Ook dat was weer niet te doen. Ik denk dat ze me in het hele ziekenhuis hebben gehoord..."

De trainer van Willem II is in ieder geval één les wijzer geworden. "Nu ik weet wat het inhoudt, weet ik zeker dat ik dit nooit van mijn leven meer laat doen. Als er nog een keer iets moet gebeuren, dan een echte operatie. Onder narcose."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Wat gaat Willem II-PSV opleveren?

Willem II wint!
44%
Een gelijkspel
19%
PSV wint!
37%
(161 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws