'Het geduld van Real Madrid is op: Hazard mag de club verlaten'

'Het geduld van Real Madrid is op: Hazard mag de club verlaten'

Gepubliceerd: vrijdag 7 mei 2021 om 13:33vr 07-05-2021 om 13:33

Is Eden Hazard aan zijn laatste weken bezig als speler van Real Madrid? Volgens Marca kan het antwoord wel eens 'ja' zijn. Volgens de Madrileense krant is Real Madrid bereid om deze zomer naar aanbiedingen voor Hazard te luisteren.

Marca schrijft dat Real wel klaar is met Hazard en dat ze de naam van de Belgische aanvaller op de transfermarkt hebben laten vallen. Hazard werd als ster binnengehaald, maar omdat hij totaal niet rendeert en zijn status nog geen moment waar heeft gemaakt is het voor De Koninklijke een uitgemaakte zaak dat hij beter ergens anders kan gaan voetballen.

Hazard haalde zich afgelopen week de woede van de fans van Real op de hals door na de uitschakeling in de halve finale van de Champions League tegen Chelsea (2-0 nederlaag op Stamford Bridge) te dollen met wat spelers van The Blues. Dat viel niet goed in Spanje. Die actie van Hazard ligt desondanks niet aan de basis van Real Madrid om afscheid van hem te willen nemen. Die beslissing zou al enkele weken geleden genomen zijn.

De 30-jarige aanvaller heeft bij Real Madrid nog een contract tot medio 2024. Het is geen geheim dat de Koninklijke aan een nieuwe ploeg wil bouwen. Kylian Mbappé en Erling Haaland staan alvast hoog op het verlanglijstje en zouden met het geld dat de Rode Duivel opbrengt eenvoudiger gehaald kunnen worden.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws