'Real-legende in beeld als nieuwe trainer van Eintracht Frankfurt'

'Real-legende in beeld als nieuwe trainer van Eintracht Frankfurt'

08-05-2021 08:59 Laatste update: 10:14
15

Real Madrid-legende Raúl González Blanco is in beeld om de nieuwe trainer te worden van Eintracht Frankfurt. Momenteel is de oud-spits de eindverantwoordelijke bij het tweede team van Real Madrid. Hij zou aankomende zomer de overstap naar Duitsland moeten maken.

Frankfurt is zelfs al in gesprek met Raúl, meldt het Duitse Transfermarkt.de. De huidige nummer vier van de Bundesliga moet op zoek naar een nieuwe trainer, aangezien de huidige trainer Adi Hütter na dit seizoen naar Borussia Mönchengladbach vertrekt.

Volgens Transfermarkt.de staat Raúl al langer op de radar van Frankfurt. De Spanjaard is al in gesprek met de Duitse club en op zijn vroegst komt er halverwege de maand mei duidelijkheid over een eventuele transfer. Zowel Frankfurt als Raúl wil zich namelijk eerst richten op het succesvol afronden van het huidige seizoen. Het beloftenteam van Real Madrid vecht voor promotie naar het twee niveau in Spanje, terwijl Frankfurt hard op weg is om een plekje in de groepsfase van de Champions League veilig te stellen.