Daily Mail: Overmars countert United-interesse en reist maandag naar Denemarken

Daily Mail: Overmars countert United-interesse en reist maandag naar Denemarken

09-05-2021 07:43
81

De interesse van Ajax in FC Nordsjaelland-aanvaller Kamaldeen Sulemana (19) is allesbehalve bekoeld. The Daily Mail pakt zondagochtend uit met het nieuws dat de Ghanees ook op de radar van Manchester United en Bayer Leverkusen staat, maar dat technisch manager Marc Overmars van de Amsterdammers maandag naar Denemarken reist.

Nordsjaelland speelt dan tegen FC Kopenhagen. Overmars gaat volgens de Engelse boulevardkrant naar Denemarken, om met eigen ogen te kijken naar Sulemana. In zijn geboorteland Ghana wordt hij gezien als het grootste talent sinds Michael Essien.

Naar verluidt heeft Ajax al een bod van tien miljoen euro neergelegd bij Nordsjaelland in de winterse transferperiode, maar die aanbieding werd resoluut afgewezen. Er wordt echter verwacht dat de Amsterdammers een hoger bod neer gaan leggen, om op die manier concurrenten Manchester United en Bayer Leverkusen te slim af te zijn.

Sulemana, die op beide vleugels uit de voeten kan, maakt dit seizoen indruk in de Deense competitie. Hij wist in zijn laatste vijf wedstrijden vijf keer het net te vinden. Hij werd daarnaast verkozen tot Speler van de Maand april en maakte in oktober van vorig jaar zijn debuut voor het nationale elftal van Ghana.