'Verraad van Neymar: Barcelona voelt zich gebruikt door Braziliaan van PSG'

'Verraad van Neymar: Barcelona voelt zich gebruikt door Braziliaan van PSG'

Gepubliceerd: maandag 10 mei 2021 om 09:30ma 10-05-2021 om 09:30

De keuze van Neymar om een nieuw contract te ondertekenen bij Paris Saint-Germain komt hard aan bij FC Barcelona. Volgens het Catalaanse medium RAC1 voelt het als verraad in Camp Nou.

Barcelona hoopte, net als in voorgaande jaren, een grote slag te slaan door Neymar terug te halen, omdat de contractverlenging van de Braziliaan op zich liet wachten. Afgelopen weekend tekende hij alsnog bij in Parijs. Bij Barça leeft het gevoel dat Neymar de club opnieuw heeft gebruikt ten gunste van zijn eigen belangen.

Volgens RAC1 hebben Neymar en Barça niet zo lang geleden onderhandeld over een terugkeer. Daarbij liet hij zich ontglippen dat hij 'niet overtuigd' was door het 'PSG-project'. Dat Neymar nu alsnog tot medio 2025 heeft getekend, voelt als verraad voor het bestuur van Barça, dat onder leiding staat van president Joan Laporta.

Neymar maakte in 2017 voor een recordbedrag van 222 miljoen euro de overstap FC Barcelona naar Paris Saint-Germain en kan door zijn nieuwe contract tot zijn 33ste in Parijs blijven spelen.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws