Aartsrivaal buigt voor Lang: 'Hij is verreweg de beste speler van de competitie'

Aartsrivaal buigt voor Lang: 'Hij is verreweg de beste speler van de competitie'

Gepubliceerd: maandag 10 mei 2021 om 10:30ma 10-05-2021 om 10:30

Noa Lang blijft vriend en vijand verbazen in België. De vleugelaanvaller van Club Brugge heeft iedereen overtuigd, van de mensen bij zijn eigen club tot spelers van gezworen rivalen.

De voormalig Ajacied is in korte tijd onmisbaar geworden bij Club Brugge en is niet meer weg te denken uit het team van Philippe Clement. Met zijn veertien doelpunten en acht assists in 26 competitiewedstrijden was hij zeer belangrijk voor zijn team en dat valt ook tegenstanders op.

Zo is onder andere Jelle Vossen, spits bij Zulte Waregem en voormalig Club-aanvaller, enorm lovend over de aanvaller. "Op dit moment is Noa Lang de beste speler van onze competitie", geeft Vossen aan bij Sporza. "Daar twijfel ik niet over."

Die mening deelt ook Alessio Castro-Montes, de rechtsback van KAA Gent. Hij was in de beladen streekderby tussen De Buffalo's en Club Brugge de directe tegenstander van Lang en had het zwaar. "Voor mij is hij verreweg de beste speler van dit kampioenschap", klinkt het bij RTBF.

Die sterke prestaties hebben ook al voor flink wat interesse gezorgd, waaronder van Leeds United. De Engelsen zouden de Rotterdammer graag in huis halen en Vossen voorspelt dan ook een drukke transferzomer. "Het wordt voor Club niet eenvoudig om hem te houden voor volgend seizoen."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws