PSV bevestigt grote uittocht: negen Jong-spelers keren niet terug in Eindhoven

PSV bevestigt grote uittocht: negen Jong-spelers keren niet terug in Eindhoven

Gepubliceerd: maandag 10 mei 2021 om 16:14ma 10-05-2021 om 16:14

PSV heeft liefst zeventien spelers uit de eigen Academy bedankt voor bewezen diensten, maken de Eindhovenaren maandag bekend via de officiële kanalen. Negen van hen kwamen dit seizoen voor Jong PSV uit in de Keuken Kampioen Divisie.

Keepers Kyan van Dorp en Mark Spenkelink, verdediger Gregory Kuisch, middenvelders Andrew Mendonca, Koen Oostenbrink en Robin Schoonbrood (allen transfervrij) en spits Kristófer Kristinsson (gehuurd van het Franse Grenoble) zijn komend seizoen niet meer bij PSV te bewonderen. Hetzelfde geldt voor de momenteel verhuurde Justin de Haas (Dinamo Zagreb) en Rico Zeegers (MVV), bevestigt PSV.

De Eindhovenaren nemen bovendien afscheid van een aantal spelers uit de overige jeugdteams. Dat er ook in de technische staf diverse wijzigingen plaats zouden vinden, was eerder al duidelijk. Onder meer oud-profs Peter Uneken (trainer Jong PSV) en Anthony Lurling (assistent-trainer PSV O16) gaan vertrekken. Uneken wordt opgevolgd door Ruud van Nistelrooy, die komend seizoen zijn debuut als trainer in het betaald voetbal gaat maken.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws