Breaking news

Manchester United bevestigt: Rangnick tussenoplossing na ontslag Solskjaer

FC Groningen doet transfervrij zaken en pikt vierde nieuweling op bij Ajax

FC Groningen doet transfervrij zaken en pikt vierde nieuweling op bij Ajax

Gepubliceerd: maandag 10 mei 2021 om 17:11ma 10-05-2021 om 17:11

FC Groningen heeft zijn vierde nieuwe speler voor het komende seizoen gepresenteerd. Neraysho Kasanwirjo gaat Peter Leeuwenburgh, Michael de Leeuw en Radinio Balker gezelschap houden en heeft voor drie seizoenen getekend bij De Trots van het Noorden.

Kasanwirjo doorliep de Ajax-opleiding en speelt dit seizoen voor Jong Ajax: binnenkort zal hij echter na negen jaar transfervrij vertrekken. Ajax deed de negentienjarige verdediger een nieuwe aanbieding, maar Kasanwirjo zal komend seizoen bij FC Groningen in de Eredivisie debuteren. Na een gesprek met technisch directeur Mark-Jan Fledderus was hij overtuigd. "Zijn plan voor mij, zijn visie: dat zag er allemaal goed uit", vertelt hij aan de FC Groningen-kanalen.

Kasanwirjo werd in 2019 Europees kampioen met Oranje Onder 17 en maakte vervolgens zijn debuut in het betaald voetbal. Inmiddels staat de teller op 37 Keuken Kampioen Divisie-optredens namens Jong Ajax. De verdediger behoorde tijdens twee Eredivisie-wedstrijden en tijdens het Europa League-tweeluik met AS Roma tot de wedstrijdselectie van het eerste, maar heeft zijn debuut namens Ajax 1 nog niet gemaakt.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws