'Valencia wil Cillessen ondanks uitmuntende prestaties verkopen'

'Valencia wil Cillessen ondanks uitmuntende prestaties verkopen'

Gepubliceerd: dinsdag 11 mei 2021 om 08:32di 11-05-2021 om 08:32

Jasper Cillessen staat er uitstekend op bij Valencia, maar toch hoopt de Spaanse club hem komende zomer te verkopen. Volgens AS heeft dat alles te maken met de financiële situatie in Mestalla.

Cillessen kampte dit seizoen met het nodige blessureleed. De 32-jarige doelman lijkt echter net op tijd in topvorm te verkeren voor het EK met het Nederlands elftal. Mede dankzij een sterk optreden van de oud-Ajacied won Valencia met 3-0 van Real Valladolid, waarmee de ploeg van interim-trainer Voro lijfsbehoud veiligstelde in La Liga. Een week eerder keerde hij in het treffen met FC Barcelona al een strafschop van Lionel Messi.

Los Che is aan een teleurstellend jaar bezig en staat slechts dertiende, maar Cillessen krijgt lof. AS haalt aan dat Valencia vier van zijn negen zeges behaalde met de Oranje-international onder de lat. Dat terwijl Cillessen door blessures pas zeven duels keepte dit seizoen.

Toch moet Cillessen verkocht worden, weet de Spaanse sportkrant. Valencia hoopt dat de Nederlander na een goed EK een fraai transferbedrag in het laatje brengt. Vorige zomer was er al enige interesse uit de Premier League voor hem.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws