Iniesta krijgt er geen genoeg van en verlengt contract in Japan op verjaardag

Iniesta krijgt er geen genoeg van en verlengt contract in Japan op verjaardag

Gepubliceerd: dinsdag 11 mei 2021 om 08:55di 11-05-2021 om 08:55

Andrés Iniesta wil van geen ophouden weten. De spelmaker heeft dinsdag - op zijn 37ste verjaardag - zijn contract bij Vissel Kobe verlengd. Hij blijft in ieder geval tot 2023 actief als profvoetballer.

De vorige verbintenis van Iniesta in Japan liep in januari 2022 af. De kans leek groot dat het clubicoon van FC Barcelona daarna zou afzwaaien, maar niets is minder waar. Hij toonde zich eerder deze maand al dolgelukkig, nadat hij na een revalidatie van vier maanden zijn rentree maakte. 'Wat een sensationeel gevoel, na vier lange maanden', schreef de 131-voudig Spaans international op social media. 'Het voelde alsof ik weer vijftien jaar oud was. Wat een zenuwen, maar wat ben ik gelukkig! Blijf hard werken! Bedankt voor de liefde, iedereen.'

Iniesta ging in 2017 aan de slag bij Vissel Kobe na zestien seizoenen voor Barça te hebben gespeeld. Hij debuteerde in oktober 2002 onder Louis van Gaal en won onder meer negen landstitels en vier keer de Champions League met de Catalanen. De technicus speelde in totaal 674 officiële wedstrijden voor Blaugrana.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws