Agent Bale knipoogt: 'Goed als ze hem op de bank willen zetten met dat salaris'

Agent Bale knipoogt: 'Goed als ze hem op de bank willen zetten met dat salaris'

Gepubliceerd: dinsdag 11 mei 2021 om 13:30di 11-05-2021 om 13:30

Laatste update: dinsdag 11 mei 2021 om 13:52di 11-05-2021 om 13:52

Jonathan Barnett, de zaakwaarnemer van Gareth Bale, haalt uit naar José Mourinho. Volgens hem heeft Bale het moeilijk gehad onder de Portugese trainer. Sinds het vertrek van Mourinho bij Tottenham Hotspur lijkt Bale op te bloeien.

Barnett onthult bij SNTV dat hij Mourinho en Spurs voorafgaand aan de huurdeal met Real Madrid duidelijk heeft gemaakt hoe Bale het beste tot zijn recht komt. "Laat hem zijn eigen spel spelen en vertel hem niet wat hij wel en niet moet doen. Behandel hem zoals je een Messi en een Ronaldo ook behandelt, dan zul je zien hoe goed hij is."

Na het vertrek van Mourinho en de aanstelling van interim-coach Ryan Mason, scoorde de Welshman vier keer in twee duels. Barnett vergelijkt de Portugese trainer met Julius Caesar. "Ik zal Mourinho niet overal de schuld van geven, want hij is een zeer succesvolle coach. Maar Julius Caesar was ook erg goed en ik denk niet dat hij het nu nog goed zou doen met het leger."

Er is een reële kans dat Bale ook na dit seizoen nog te bewonderen is bij Spurs. Real Madrid draagt voor een groot deel bij aan het salaris van de aanvaller en Tottenham zou de optie hebben om de aanvaller volgend seizoen onder dezelfde voorwaarden te huren. Barnett verwacht daarnaast ook niet dat Real in de toekomst nog plannen heeft met Bale. "Maar als ze hem op de bank willen zetten met dat salaris, is het ook goed", knipoogt de zaakwaarnemer.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws