Tadic diep onder de indruk bij Ajax: 'Hij is geen talent meer, maar een topspeler'

Tadic diep onder de indruk bij Ajax: 'Hij is geen talent meer, maar een topspeler'

Gepubliceerd: dinsdag 11 mei 2021 om 19:08di 11-05-2021 om 19:08

Laatste update: dinsdag 11 mei 2021 om 20:09di 11-05-2021 om 20:09

Dusan Tadic is onder de indruk van Devyne Rensch, Jurriën Timber en Ryan Gravenberch. De Ajax-aanvoerder ziet dat de drie, ondanks hun jonge leeftijd, al bijzonder goed werk verrichten bij Ajax.

Voor de camera van de Ajax-clubkanalen wordt Tadic gevraagd naar zijn blik op de ontwikkeling van Gravenbech. "Hij zit al in zijn derde seizoen en maakt ongelooflijk veel progressie", ziet de international. "We hebben het niet hier eens meer over een talent, maar over een topspeler. Hij moet nu stabiel blijven. Hij heeft een grote toekomst voor zich. Hij heeft zichzelf al laten zien en moet dat nu nog meer doen."

Tadic helpt Gravenberch door regelmatig met hem te kletsen. "Ik praat wel met hem, maar hij is een geweldige jongen en heeft een goede familie om zich heen. Zij geven hem veel advies en als hij naast zijn schoenen zou gaan lopen, dan zetten zij hem met beide benen weer op de grond. Op de club helpen ik, Blind, Klaassen, Stekelenburg en Tagliafico hem. We praten met hem als ons iets opvalt. Ik ben niet bezorgd over hem."

Tadic ziet ook dat Rensch en Timber grote stappen in hun ontwikkeling zetten. "Ze hebben echt als volwassenen gespeeld. Als je ziet hoe jong ze zijn... Ze maken geweldige stappen en verrichten mooi werk. Ze trainen namelijk ook veel individueel en willen écht beter worden. Ze willen topspelers worden en zijn op de goede weg."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws