Buitenspel: Götze grapt over Nederland bij inkijkje in herstel van blessure

Buitenspel: Götze grapt over Nederland bij inkijkje in herstel van blessure

11-05-2021 19:41
45

Blessuregevallen, transfers, interviews en wedstrijdverslagen; alles vind je in de nieuwslijst van VoetbalPrimeur. In de rubriek 'Buitenspel' houden we jullie vanaf nu óók op de hoogte van de zaken die een te hoog privégehalte hebben voor de gewone nieuwslijst, maar zéker het vermelden waard zijn.

Götze grapt bij inkijkje in herstel
Mario Götze is hard bezig om fit te worden voor de laatste duels van het seizoen. De Duitser moest het competitieduel met Willem II van afgelopen weekend wegens blessureleed missen, maar lijkt op de weg terug. Op social media deelt Götze een foto waarop te zien is hoe hij op een hometrainer fietst. De aanvaller annex middenvelder kan het niet laten om daar een grapje bij te maken. 'De meest Nederlandse manier om je voor te bereiden op de laatste wedstrijden van het seizoen', luidt het bijschrift.

Wedden

Meer odds

'We moeten die tweede plek veiligstellen', schrijft Götze. Daarmee doelt de 28-jarige international op de strijd die PSV voert met AZ om de tweede positie op de ranglijst. Met nog twee duels te gaan, staan de Eindhovenaren één punt voor op de Alkmaarders. PSV treft PEC en FC Utrecht in de laatste twee speelrondes, AZ neemt het nog op tegen FC Groningen en Heracles Almelo.