Politie maakt opvallende details bekend over overvallers van Zahavi

Politie maakt opvallende details bekend over overvallers van Zahavi

Gepubliceerd: dinsdag 11 mei 2021 om 21:35di 11-05-2021 om 21:35

Laatste update: dinsdag 11 mei 2021 om 21:55di 11-05-2021 om 21:55

De politie heeft dinsdag details bekendgemaakt over de overvallers die afgelopen zondag de vrouw en kinderen van PSV-spits Eran Zahavi mishandelden. Opsporing Verzocht besteedde er in de uitzending aandacht aan.

Terwijl Zahavi met PSV op weg was naar de uitwedstrijd bij Willem ll, wisten twee overvallers zijn huis in Buitenveldert binnen te dringen. Ze deden zich voor als postbezorgers en bonden binnen de vrouw en kinderen van Zahavi vast en plakten tape op hun mond.

Beide daders zijn op de fiets bij de woning van Zahavi aangekomen en daar mogelijk ook op vertrokken. Volgens politiewoordvoerder Marijke Stor is dat 'echt een opvallend detail'. Eén van de daders heeft een lichte huidskleur, de andere een donkere huidskleur. De man met de donkere huidskleur was ongeschoren, is rond de twintig jaar oud, tussen de 1.65 en 1.70 meter lang, droeg een polo met het TNT-logo en een zwarte jas.

De andere dader is ook rond de twintig jaar oud en tussen de 1.65 en 1.70 meter, heeft zwarte krullen, droeg een lichtblauw mondkapje en een olijfgroene jas met grote zakken. De overvallers hadden een zwarte tas met hengsels bij zich.

De daders belden rond 14.40 uur aan bij het huis van Zahavi en zijn daar rond 15.20 uur gevlucht. De politie roept omwonenden op om eventuele camerabeelden door te sturen.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws