Van de Beek is zoekende: 'Alarmerend om te zien hoe moeilijk hij het heeft'

Van de Beek is zoekende: 'Alarmerend om te zien hoe moeilijk hij het heeft'

Gepubliceerd: woensdag 12 mei 2021 om 11:13wo 12-05-2021 om 11:13

Laatste update: woensdag 12 mei 2021 om 11:49wo 12-05-2021 om 11:49

Donny van de Beek kon dinsdagavond wederom geen potten breken. De middenvelder uit Nijkerkerveen stond in de basis bij Manchester United, dat met 1-2 van Leicester City verloor, en kreeg na afloop forse kritiek.

The Manchester Evening News, dat The Red Devils nauwlettend volgt, gaf de voormalig Ajacied een 4 en stelde dat hij 'het niveau waardoor United besloot om hem te halen, nog nauwelijks heeft laten zien'. De worstelende Van de Beek had daarmee, samen met Alex Telles, Brandon Williams en Marcus Rashford, het laagste cijfer van alle Mancunians.

Ole Gunnar Solskjaer, de manager die Van de Beek besloot te halen, wordt ook op de vingers getikt. 'De spelers die hij haalde liggen onder een vergrootglas en het is alarmerend om te zien dat Van de Beek het weer ontzettend moeilijk had. Op deze manier zullen zij op geen enkele manier een bedreiging vormen voor de basisspelers in de Europa League-finale.'

Zelf liet de Noor na afloop van de wedstrijd optekenen dat United nieuwe spelers moet kopen. Manchester City is nu officieel kampioen en om bij de stadgenoot in de buurt te komen, denkt Solskjaer dat de portemonnee getrokken zal moeten worden.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws