Vraagteken achter naam Robben voor duel met AZ na hoofdrol tegen FC Emmen

Vraagteken achter naam Robben voor duel met AZ na hoofdrol tegen FC Emmen

Gepubliceerd: woensdag 12 mei 2021 om 18:25wo 12-05-2021 om 18:25

Het is nog onduidelijk of Arjen Robben met FC Groningen in actie kan komen tegen AZ. Volgens Danny Buijs zal men op de dag van de wedstrijd, de knoop over het meespelen van de aanvoerder pas doorhakken.

Tegenover de clubkanalen van Groningen, vertelt Buijs kort over de fysieke gesteldheid van Robben na het duel op het kunstgras van FC Emmen. "We hebben in die wedstrijd geen blessures of schorsingen opgelopen. We moeten alleen aankijken wat we met Arjen gaan doen", vertelt Buijs. "Dat zullen we donderdag (op de dag van de wedstrijd tegen AZ, red.) pas doen."

Robben vervulde afgelopen zondag nog een absolute hoofdrol voor Groningen in Emmen. De 37-jarige linkspoot was toen goed voor twee assists en nam met zijn gedrevenheid de ploeg op sleeptouw. Robben speelde in totaal tachtig minuten mee. Direct na afloop van het duel, gaf de routinier al aan dat hij een reactie van zijn lichaam verwachtte.

Donderdagmiddag neemt Groningen het dus in eigen huis op tegen AZ. Voor de thuisploeg staat er niet bijzonder veel meer op het spel: de formatie van trainer Buijs weet al dat het in de play-offs gaat spelen als het seizoen voorbij is. AZ is met PSV daarentegen nog verwikkeld in een spannende strijd om de tweede plek: de Alkmaarders hebben momenteel één punt minder dan de Eindhovense concurrent.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws