'Twijfelend FC Barcelona zet Ten Hag en twee andere trainers op kandidatenlijst'

'Twijfelend FC Barcelona zet Ten Hag en twee andere trainers op kandidatenlijst'

13-05-2021 00:10
121

Erik ten Hag wordt genoemd als mogelijke nieuwe trainer van FC Barcelona. Volgens Catalaanse media is het allerminst zeker dat Ronald Koeman blijft in Spanje. Het bestuur van Barcelona heeft een kandidatenlijst samengesteld.

Dat meldt het Catalaanse medium RAC1. Door de slechte reeks van de afgelopen weken zit Koeman op de schopstoel bij Barcelona. Spaanse media zijn er niet zeker van dat de Nederlander ook volgend seizoen voor de groep zal staan.

RAC1 doet er een schepje bovenop. Als Koeman vertrekt bij Barcelona, dan is Ten Hag een van de trainers die in beeld komt. Xavi Hernández en García Pimienta (FC Barcelona B) zijn de anderen. Ten Hag verlengde onlangs z'n contract bij Ajax, desondanks denkt Barcelona kans te kunnen maken. Al onderschrijft RAC1 dat het lastig wordt om Ten Hag weg te halen bij Ajax. 

Ten Hag werd de afgelopen weken ook in verband gebracht met Tottenham Hotspur. Er is zelfs gesproken tussen club en trainer, maar kort daarna maakte Ajax bekend dat het contract van de succestrainer met een jaar verlengd is.