Mogelijk langer verblijf voor stopper bij AZ: 'Staan er allebei voor open'

Mogelijk langer verblijf voor stopper bij AZ: 'Staan er allebei voor open'

Gepubliceerd: donderdag 13 mei 2021 om 11:24do 13-05-2021 om 11:24

Laatste update: donderdag 13 mei 2021 om 11:45do 13-05-2021 om 11:45

De kans is goed aanwezig dat Bruno Martins Indi ook volgend seizoen speler van AZ is. De 29-jarige verdediger wordt dit seizoen gehuurd van Stoke City, maar zowel Martins Indi als AZ wil de samenwerking graag verlengen. Stoke heeft echter ook een stem in een mogelijk nieuwe deal.

Voor de camera van de AZ-clubkanalen wordt Martins Indi gevraagd of hij mogelijk langer bij de club gaat blijven. De Oranje-international houdt in eerste instantie zijn kaarten tegen de borst. "Ik ben nu gewoon keihard aan het vechten voor de laatste wedstrijden. Daarna ga ik gewoon terug naar Stoke City en zien we wel verder."

Niet veel later vertelt Martins Indi dat hij heeft gesproken met AZ over een langer verblijf. "Vanuit beide partijen is er vertrouwen uitgesproken. Intern is ook duidelijk geworden dat we er allebei wel voor open zouden staan. Er spelen alleen ook andere kwesties mee. Het laat dus nog even op zich wachten."

Donderdag neemt Martins Indi hemt met AZ op tegen FC Groningen. De Alkmaarders zijn met PSV verwikkeld in een race om plek twee. Er staan nog twee competitieduels op het programma. AZ heeft één punt minder dan PSV.

.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws