Sparta-parels zijn in trek: 'FC Groningen is nog altijd geïnteresseerd'

Sparta-parels zijn in trek: 'FC Groningen is nog altijd geïnteresseerd'

Gepubliceerd: donderdag 13 mei 2021 om 12:38do 13-05-2021 om 12:38

Sparta ligt door een eindsprint in de Eredivisie op koers voor deelname aan de play-offs. Het worden voor Maduka Okoye en Abdou Harroui waarschijnlijk hun laatste duels in Rotterdamse dienst, meldt het Algemeen Dagblad.

Harroui wordt gevolgd door clubs uit binnen- en buitenland. Vooral FC Groningen is nog altijd concreet voor de 23-jarige middenvelder, die Sparta miljoenen moet opleveren en onlangs ook werd genoemd bij Lille OSC. De Rotterdammers wezen al meerdere biedingen van de Trots van het Noorden af. "We weten dat FC Groningen nog altijd geïnteresseerd is, maar Appie heeft aangegeven dat hij pas na het EK met Jong Oranje een keuze wil maken", laat technisch directeur Henk van Stee weten aan de krant.

Sparta pikte Okoye afgelopen zomer transfervrij op bij Fortuna Düsseldorf. De 21-jarige doelman staat bij verschillende Engelse clubs op de radar, weet het AD. Eerder werd hij ook al in verband gebracht met Ajax.  "De pers heeft Ajax ontdekt, dus dat is nu publiek. Maar er is ook interesse van grote clubs uit Engeland. Daarnaast hebben ook een topclub uit Italië en één uit België al contact opgenomen met mijn management", liet hij vorige maand weten aan Transfermarkt.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Zou Groningen een mooie stap zijn voor Harroui?

Ja, een prima club voor hem
61%
Nee, hij kan nog een stapje hoger
39%
(727 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws