Toornstra wil nieuw doemscenario in play-offs voorkomen: 'Hopelijk niet weer zo'

Toornstra wil nieuw doemscenario in play-offs voorkomen: 'Hopelijk niet weer zo'

Gepubliceerd: donderdag 13 mei 2021 om 17:22do 13-05-2021 om 17:22

Jens Toornstra hoopt dat Feyenoord dit seizoen niet hetzelfde voor de dag gaat komen in de play-offs als zes jaar geleden. Toen waren de Rotterdammers ook veroordeeld tot nacompetitie, waarna Feyenoord in de halve finale al werd uitgeschakeld.

Bij ESPN krijgt Toornstra de vraag of Feyenoord wel het maximale kan geven in de play-offs. "Ik hoop dat we dat kunnen", antwoordt Toornstra. "De laatste keer dat ik play-offs speelde, was ook met Feyenoord. Toen vlogen we er direct uit. De tank was toen ook best wel leeg. Laten we hopen dat het dit jaar niet zo gaat."

Aan het einde van de wedstrijd tegen Heracles, was de tank bij Toornstra ook aardig leeg. De 32-jarige middenvelder kreeg last van kramp. "Dat is weer een tijd geleden. Ik moet kijken hoe ik ga herstellen de komende dagen."

Zondag staat het volgende duel namelijk alweer op het programma voor Feyenoord: de Rotterdammers spelen dan tegen RKC Waalwijk. Het gaat voor Feyenoord echter nergens meer om in dat duel. Enkele dagen na het treffen met RKC, speelt Feyenoord haar eerste play-offduel.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws