Perez steunt Advocaat en haalt hard uit: Het is écht om te kotsen

Perez steunt Advocaat en haalt hard uit: "Het is écht om te kotsen"

Gepubliceerd: donderdag 13 mei 2021 om 17:20do 13-05-2021 om 17:20

Laatste update: donderdag 13 mei 2021 om 17:26do 13-05-2021 om 17:26

ESPN-analist Kenneth Perez heeft hard uitgehaald tijdens de nabespreking van de 33ste Eredivisie-speelronde. De Deen vindt het onverklaarbaar dat Heracles Almelo een penalty kreeg tegen Feyenoord, die uiteindelijk een 1-1 gelijkspel opleverde.

Ismail Azzaoui ging naar de grond na contact met Eric Botteghin en arbiter Jeroen Manschot wees naar de stip. "Dat is echt helemaal geen penalty. Die mensen hebben niet in de gaten wat ze ermee aanrichten door hier een penalty voor te geven", liet Feyenoord-trainer Dick Advocaat na afloop weten. Perez geeft De Kleine Generaal groot gelijk. "Je kunt de VAR verzinnen, je kunt de VAR 2.0 – nóg een VAR – erbij zetten. Maar begin bij kwaliteit van de mensen die deze wedstrijden leiden."

Perez doelt hiermee op Manschot en Luca Cantineau, de arbiter en VAR van dienst. "Gelijk gaat hij fluiten. En dan heb je een VAR, die denkt: óóóóoh, ik zie het contact, want hij (Azzaoui, red.) struikelt over Botteghin. Terwijl hij in de lucht is! Het is écht om te kotsen, van die kwaliteit van de scheidsrechters af en toe."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws