'Morfine erin, en als het straks naar de klote is, dan is het naar de klote'

'Morfine erin, en als het straks naar de klote is, dan is het naar de klote'

13-05-2021 20:51 Laatste update: 21:09
39

Zeljko Petrovic is na de overwinning op bezoek bij ADO Den Haag trots op zijn Willem II. De oefenmeester, die last heeft van een hernia, verbijt de pijn om gewoon langs het veld te kunnen staan tijdens de wedstrijden van zijn ploeg. 

"Ik ben trots. We hebben gedaan wat we moesten doen", begint Petrovic voor de camera van Veronica Inside na de 1-4 overwinning op bezoek bij ADO Den Haag. "Een compliment aan de spelersgroep, die hebben vanaf minuut één tot de laatste minuut alles gegeven. Veel kansen gecreëerd en terecht gewonnen."

Hulp van de andere velden kreeg Willem II echter niet. Emmen won in eigen huis van sc Heerenveen, RKC Waalwijk won van FC Twente. "We dachten: misschien gaat Heerenveen het goed doen in Emmen. Dus niet. RKC heeft ook gewonnen. Het gaat tussen Emmen en ons, we moeten nog één keer gas geven."

Petrovic heeft flink last van een acute hernia. Hij staat echter gewoon langs de lijn tijdens de wedstrijden van zijn ploeg. "Het komt goed. Heel veel pillen... Ik moet rust pakken, maar ik wil iets teruggeven. Zwaardere tabletten kan ik niet krijgen. Als kapitein moet je tot het einde blijven, niet als eerste de boot verlaten. Ik moet iets teruggeven aan Joris (Mathijsen, red.) en Martin (van Geel, red.), die hebben mij gehaald. Morfine erin, en als het straks naar de kloten is, dan is het naar de kloten."