Kökcü: 'Hij is een hele lieve jongen, maar hij ging helemaal uit zijn stekker'

Kökcü: 'Hij is een hele lieve jongen, maar hij ging helemaal uit zijn stekker'

Feyenoord weet na het 1-1 gelijkspel op bezoek bij Heracles Almelo dat het zich op kan gaan maken voor de play-offs om Europees voetbal. Een teleurstelling, zo geeft Orkun Kökcü aan. De middenvelder had gehoopt op directe Europese plaatsing. Hij laat daarnaast zijn licht schijnen over de makkelijk gegeven strafschop voor Heracles.

Ondanks het gelijkspel in Almelo, blijft Kökcü strijdbaar. "Natuurlijk ben ik vol vertrouwen. We spelen twee keer thuis. Het is weer een alles of niets wedstrijd. We kunnen niet verzaken", kijkt de Feyenoord-middenvelder alvast vooruit op de persconferentie na de wedstrijd. "De teleurstelling is heel groot, maar in de wedstrijd hadden we zelf niet door dat Fortuna-Vitesse gunstig voor ons verliep. Als je achteraf kijkt, wat natuurlijk niet goed is, dan is dit gelijkspel wel zuur."

De penalty voor Heracles - die benut werd door Sinan Bakis - was makkelijk gegeven, stelt Kökcü. "In de wedstrijd vond ik het al licht en na afloop hoorde ik dat het eigenlijk geen penalty was. Als je ook ziet dat Eric (Botteghin, red.) heel boos is, wat hij normaal nooit is. Het is een heel lieve jongen, maar hij ging nu helemaal uit zijn stekker gaat dan weet je wel dat het licht was."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s