Koopmeiners lacht na vraag over AZ-toekomst: 'Kan ik eerlijk over zijn'

Koopmeiners lacht na vraag over AZ-toekomst: 'Kan ik eerlijk over zijn'

Gepubliceerd: donderdag 13 mei 2021 om 23:24do 13-05-2021 om 23:24

Teun Koopmeiners weet nog niet of hij volgend seizoen nog wel bij AZ speelt. De captain van de Alkmaarders, die donderdag de tweede plaats definitief aan PSV verspeelden, geeft aan dat er 'wel iets speelde'.

AZ speelde met 0-0 gelijk bij FC Groningen en weet daardoor dat het als derde gaat eindigen. Die plek geeft recht op deelname aan de Europa League, maar of dat met Koopmeiners zal gaan gebeuren is nog maar zeer de vraag. "Ik weet nog niet of ik daarbij ben", zegt de middenvelder na een glimlach tegenover de NOS. "Daar kan ik heel eerlijk over zijn."

De spelmaker van de Alkmaar Zaanstreek Combinatie gaat zich de komende weken beraden op zijn toekomst en verklapt dat hij wel wat opties heeft. "Er lopen gesprekken met de club, maar er speelde ook wel wat anders. Voor nu was het het belangrijkst dat ik zo veel mogelijk voor het team betekende en wat er in de zomer gaat gebeuren, is voor later. Dat gaan we nu zien."

De naam van Koopmeiners werd de afgelopen maanden gelinkt aan diverse Italiaanse topclubs. Zo zou AS Roma in de markt zijn en doken in de media quotes op van de zaakwaarnemer van de middenvelder, die Internazionale als mogelijke toekomstbestemming zou hebben geopperd.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws