Ten Hag baalt na promotiestrijd: 'Dat kunstgras spreekt niet in hun voordeel'

Ten Hag baalt na promotiestrijd: 'Dat kunstgras spreekt niet in hun voordeel'

Gepubliceerd: vrijdag 14 mei 2021 om 09:49vr 14-05-2021 om 09:49

Erik ten Hag baalt dat de Eredivisie er vanaf volgend seizoen weer een kunstgrasveld bij krijgt. Door de promotie van Cambuur krijgt Ajax er een uitwedstrijd op een plastic veld in Leeuwarden bij.

Cambuur en Go Ahead Eagles promoveren als nummer één en twee naar de Eredivisie. De oefenmeester van Ajax spreekt van twee mooie toevoegingen, maar komt wel met kritiek op de collega-kampioen. "Ik hoop dat Cambuur heel snel een grasveld krijgt", tekent Ajax Life op uit de mond van Ten Hag.

"Dat is toch wel een puntje wat niet in hun voordeel spreekt", gaat Ten Hag verder. "Voetbal in de Eredivisie hoort echt niet op kunstgras. Ik hoop dat Cambuur en de andere clubs in de Eredivisie heel snel switchen."

Dat de Amsterdammers ook een wedstrijd in Deventer tegen Go Ahead Eagles te spelen gaan krijgen, kan wel op goedkeuring rekenen van de Tukker. "De promotie van die club vind ik natuurlijk geweldig, zeker gezien mijn verleden daar. Ik vind het ook echt meer dan terecht. Beiden zijn verdiende winnaars van de Keuken Kampioen Divisie."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws