Nordsjaelland drijft de prijs op voor Ajax: 'Man United is hier geweest'

Nordsjaelland drijft de prijs op voor Ajax: 'Man United is hier geweest'

Gepubliceerd: vrijdag 14 mei 2021 om 12:30vr 14-05-2021 om 12:30

Ajax heeft concurrentie in de strijd om Kamaldeen Sulemana. Manchester United is ook voor de Ghanese vleugelaanvaller van FC Nordsjaelland in de markt. Dat bevestigt voorzitter Jan Laursen, die een poging doet om de prijs op te drijven.

Ajax was afgelopen week in Denemarken om Sulemana te bekijken. De interesse van de Amsterdammers is duidelijk, maar ook Manchester United loert op hem. "Ik denk dat clubs blij met hem zullen zijn, ook al zullen ze een hoop geld voor hem moeten betalen. De tijd zal het leren", zegt Laursen tegen Bold. "Het heeft in de krant gestaan en Manchester United is hier al een paar keer geweest. Waarschijnlijk is het een van de clubs die hem volgt."

Tommy Moller Nielsen is scout van Manchester United en bevestigt de belangstelling. "We volgen hem al heel lang, wat ons betreft is hij het grootste talent uit Scandinavië. Ik kan alleen niet zeggen of we een bod op hem gaan doen of niet."

Sulemana ligt in Denemarken nog tot 2024 vast. Volgens meerdere media vraagt Nordsjaelland veertien miljoen euro voor de aanvaller. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws