Nieuw hoofdstuk in VAR-soap: chauffeur reed naar Gent in plaats van Genk

Nieuw hoofdstuk in VAR-soap: chauffeur reed naar Gent in plaats van Genk

Gepubliceerd: zaterdag 15 mei 2021 om 14:50za 15-05-2021 om 14:50

Bij de topwedstrijd tussen KRC Genk en Anderlecht was geen VAR aanwezig. Het verhaal ging eerst dat het bedrijf dat het VAR-busje regelt de wedstrijd vergeten was, maar dat blijkt toch anders in elkaar te zitten.

De VAR-bus kwam te laat aan in GenK omdat de chauffeur onderweg was naar GenT. Pas in de buurt van de Ghelamco Arena, het stadion van Gent, had de chauffeur door dat hij fout zat. En dus moest hij ongeveer anderhalf uur omrijden, schrijft Het Nieuwsblad. De wedstrijd tussen Genk en Anderlecht begon dan ook een kwartier later, maar dat was niet genoeg om de VAR op tijd te installeren.

De wedstrijd tussen Genk en Anderlecht eindigde woensdag in een 1-1 gelijkspel. Genk-trainer John van den Brom was na afloop niet te spreken over het bus-incident. "We spelen hier een wedstrijd in de Champions’ play-offs", zei hij in Belgische media. "En dan blijkt er een serieuze tekortkoming met dat busje. Ik wil het niet als excuus gebruiken, maar het kan wel hebben meegespeeld hebben in onze slappe eerste helft. We wisten niet eens wanneer we zouden beginnen. Dat kan toch niet op dit niveau."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws