Mühren vertelt lachend over kampioensfeest Cambuur: 'Sommigen naar huis gebracht'

Mühren vertelt lachend over kampioensfeest Cambuur: 'Sommigen naar huis gebracht'

Gepubliceerd: zaterdag 15 mei 2021 om 16:51za 15-05-2021 om 16:51

Laatste update: zondag 16 mei 2021 om 11:35zo 16-05-2021 om 11:35

Volgens Robert Mühren moesten een aantal spelers van SC Cambuur naar huis worden gebracht na het kampioensfeest. Een aantal weken geleden werden de Leeuwarders kampioen van de Keuken Kampioen Divisie, waarmee ook promotie naar de Eredivisie werd behaald.

Voor de camera van ESPN wordt Mühren gevraagd naar het kampioensfeest van Cambuur. "Het was gezellig, maar het is jammer dat het met regels gevierd moest worden en dat er geen huldiging was. Toch hebben we het goed gevierd met de supporters. Ik denk ook dat het netjes is verlopen."

Vervolgens vertelt Mühren dat sommige spelers er na het feest beter aan toe waren dan andere. "Ik moet zeggen dat ik wel verbaasd werd door sommige spelers. We hebben er een aantal ook wel naar huis gebracht", lacht de topscorer van de Keuken Kampioen Divisie. "Ik heb het wel goed volgehouden, ik red dat wel. Ik ben natuurlijk een paar jaartjes ouder én Volendammer."

Het is overigens nog onbekend of Mühren met Cambuur meegaat naar de Eredivisie. Zijn contract loopt namelijk af in Leeuwarden. Mühren en Cambuur zullen naar verluidt komende weken gaan praten over een mogelijk nieuwe verbintenis.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws