Marca: Zidane vertrekt bij Real, clublegende moet Franse oefenmeester opvolgen

Marca: Zidane vertrekt bij Real, clublegende moet Franse oefenmeester opvolgen

16-05-2021 07:07 Laatste update: 07:10
35

Zinedine Zidane vertrekt na dit seizoen bij Real Madrid. Volgens Marca heeft de Franse oefenmeester al aan de spelers laten weten dat hij na dit seizoen op zoek gaat naar een nieuw avontuur.

Zidane liet zich zaterdag, op de persconferentie voor de wedstrijd tegen Athletic Bilbao, al uit over een mogelijk vertrek bij Real. "Ik doe dit tot het einde en dan komt er een moment dat het tijd is om dingen te veranderen. Voor iedereen, niet alleen voor mij. Voor de club, voor het welzijn van de club, voor de mensen", liet Zidane weten.

Marca gaat nog een stapje verder. De Spaanse krant stelt dat Zidane de spelers van Real al op de hoogte heeft gebracht van zijn naderende vertrek. De Fransman zou 'lang over de beslissing hebben nagedacht'. Het zou de tweede keer zijn dat Zidane vertrekt bij Real na zijn eerdere breuk met De Koninklijke in 2018. De trainer wist met Real elf titels binnen te slepen en kan daar nog een twaalfde aan toevoegen, mocht hij met zijn team de Primera División-titel pakken.

Met het vertrek van Zidane in zicht zou Real al op zoek zijn naar een nieuwe trainer voor volgend seizoen. Clublegende Raúl González zou op pole position liggen om het van Zidane over te nemen. Mocht het niet lukken om Raúl binnen te halen, dan richt Real zijn pijlen op Massimiliano Allegri of Joachim Löw.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie