Breaking news

Lukaku gidst effectieve Duivels naar probleemloze zege op bewogen EK-avond

Koopmeiners lijkt transferhintje te geven: 'Daar vreesde ik toch een beetje voor'

Koopmeiners lijkt transferhintje te geven: 'Daar vreesde ik toch een beetje voor'

Gepubliceerd: zondag 16 mei 2021 om 16:41zo 16-05-2021 om 16:41

Laatste update: zondag 16 mei 2021 om 16:51zo 16-05-2021 om 16:51

Teun Koopmeiners gaat snel een beslissing nemen over zijn toekomst. De AZ-captain moet 'hier en daar nog wat nadenken', maar lijkt komende zomer te vertrekken uit Alkmaar.

Koopmeiners speelde tegen Heracles zijn 150ste wedstrijd voor AZ. Voor de camera van ESPN wordt de controleur gevraagd of het ook zijn laatste wedstrijd was voor de club. "Dat weet ik niet. Ik ben in ieder geval blij dat ik mijn 150ste duel heb kunnen spelen. Daar vreesde ik toch een beetje voor...", vertelt Koopmeiners, waarmee hij een hintje lijkt te geven naar een aanstaand vertrek.

Afgelopen donderdag vertelde Koopmeiners dat er wel 'wat anders' speelde. Toch is er nog niets zeker over zijn toekomst. "Dat gaan jullie wel zien. Ik ga eerst even een week rustig aan doen thuis. Ik moet hier en daar nog wat nadenken, laat ik het zo zeggen", besluit de enkelvoudig Oranje-international.

Koopmeiners is de voorbije weken in verband gebracht met onder meer AS Roma en Internazionale. AZ speelt na de zomer in de laatste voorronde van de Europa League, maar de aanvoerder vertelde al eerlijk dat hij niet weet of hij daar bij zal zijn.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws