Stengs één dag na EK-teleurstelling op verjaardag De Boer: Ik begreep het

Stengs één dag na EK-teleurstelling op verjaardag De Boer: "Ik begreep het"

16-05-2021 17:32 Laatste update: 17:41
39

Bondscoach Frank de Boer maakte vrijdag – één dag voor zijn 51ste verjaardag – zijn voorlopige EK-selectie bekend, waarin echter geen plek was voor zijn schoonzoon Calvin Stengs. De spelmaker van AZ moet zich richten op de knock-outfase van het jeugd EK: hij is opgenomen in de voorselectie van Jong Oranje.

Zaterdag zagen de twee elkaar tijdens de verjaardag van De Boer. "Nee, ik ben gewoon naar hem toe geweest. Ik ben niet zo lastig, hoor", lacht Stengs in gesprek met ESPN. "Of het er helemaal niet over gaat? Natuurlijk wel. Maar niet dat we over mijn ding spreken of zo. Dat zeker niet."

Stengs geeft wel toe dat hij teleurgesteld was toen hij het nieuws hoorde. "Maar ik kan niet te lang in die teleurstelling blijven zitten, want ik moet me gewoon melden bij Jong Oranje. Dus voor mij is het nog niet klaar. Of ik het wel begreep? Ja, ik heb uitleg gekregen en ik kon die uitleg wel begrijpen inderdaad. Ik vond zelf ook dat die prestatie schommelig is geweest. Het is alsnog lastig om te accepteren, maar ik begreep het wel."