Kort maar krachtig: RB Leipzig komt met reactie in Brobbey-soap

Kort maar krachtig: RB Leipzig komt met reactie in Brobbey-soap

Gepubliceerd: zondag 16 mei 2021 om 19:39zo 16-05-2021 om 19:39

RB Leipzig is niet van plan om Brian Brobbey naar Ajax te laten gaan. De club uit Amsterdam hoopt de spits te kunnen behouden, maar daar wil men in Duitsland niet aan meewerken.

Trainer Erik ten Hag heeft meerdere keren gezegd dat hij Brobbey bij Ajax wil houden en deed een beroep op directeur voetbalzaken Marc Overmars, die 'ermee bezig was' Trainer Julian Nagelsmann en technisch directeur Markus Krösche gaan weg en dus is de situatie voor Brobbey veranderd: hij heeft naar verluidt aangegeven bij Ajax te willen blijven. Leipzig neemt het allemaal ter kennisgeving aan en rekent op Brobbey.

Jesse Marsch, de nieuwe trainer van Leipzig, wil met Brobbey de voorbereiding op het nieuwe seizoen in. "We zijn erg blij dat Brian bij ons getekend heeft en in de zomer bij ons aan zal sluiten. We hebben contact met hem en gaan de voorbereiding op het nieuwe seizoen in met hem. Al het andere is niet belangrijk voor ons", laat commercieel directeur Florian Scholz in een korte reactie weten aan BILD. 

Brobbey tekende bij Leipzig een contract voor vier seizoenen. Ajax was lang met hem in onderhandeling over een nieuw contract, maar wist geen akkoord te bereiken met zijn zaakwaarnemer Mino Raiola. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws