'Ik vertrek met een kutgevoel bij PEC, ben dan ook blij dat het erop zit'

'Ik vertrek met een kutgevoel bij PEC, ben dan ook blij dat het erop zit'

Gepubliceerd: maandag 17 mei 2021 om 08:45ma 17-05-2021 om 08:45

Reza Ghoochannejhad neemt met 'een kutgevoel' afscheid van PEC Zwolle. De spits, wiens contract bij PEC niet wordt verlengd, vindt dat hij nooit een eerlijke kans heeft gekregen in Zwolle.

In gesprek met De Stentor krijgt Ghoochannejhad de vraag met welk gevoel hij afscheid neemt bij PEC. "Met een kutgevoel", antwoordt de 43-voudig international van Iran eerlijk. "Ik ben dan ook blij dat het erop zit. Zo heb ik nooit een eerlijke kans gekregen. Neem dit seizoen. Iedereen werd in de spits gezet. Zelfs Eliano Reijnders en Pelle Clement. Dat zijn nota bene middenvelders. Maar ik werd niet opgesteld?"

"Ik heb altijd laten zien dat ik belangrijk kan zijn voor het elftal", gaat Ghoochannejhad verder. "Anders word je ook niet twee seizoenen op rij clubtopscorer. Daar is te weinig gebruik van gemaakt. En laten we eerlijk zijn: het was ook niet zo dat de concurrentiestrijd zover uit elkaar lag. Absoluut niet. Ik snap het ook niet."

Met de suggestie dat hij niet het soort spits is om in de basis te starten, is Ghoochannejhad het absoluut niet eens. "Dat is natuurlijk de grootste onzin die mensen over me kunnen zeggen", stelt hij. "Wat ik zeg: ze probeerden het met iedereen, maar nooit met mij. Zelfs na een hattrick niet. Dat is bijna tegen het persoonlijke aan. Dat vind ik gewoon jammer en zo zonde. Want ik weet zeker dat ik de club nog meer had kunnen helpen. Alleen staan er mensen aan het roer die dat kennelijk liever niet willen." Dit seizoen was Ghoochannejhad goed voor zes competitietreffers.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws