Feyenoord 'blij': kaarten voor play-offs vliegen als warme broodjes over toonbank

Feyenoord 'blij': kaarten voor play-offs vliegen als warme broodjes over toonbank

Gepubliceerd: maandag 17 mei 2021 om 22:01ma 17-05-2021 om 22:01

Feyenoord-supporters hebben binnen enkele uren alle beschikbare kaarten voor het play-offduel met Sparta geclaimd. Dat betekent dat er 6500 fans in De Kuip zullen zitten tijdens de Rotterdamse derby.

Dat meldt Feyenoord maandagavond via de clubkanalen. De aanwezige supporters zullen wel eerst negatief moeten testen op corona, waardoor het daadwerkelijke aantal supporters in het stadion mogelijk iets lager uitvalt. Feyenoord laat weten dat het 'blij' is met de steun van de supporters.

De beladen derby in de play-offs staat woensdagavond om 21.00 uur op de planning. De winnaar van dat duel zal enkele dagen later met FC Utrecht of FC Groningen strijden om een ticket voor de voorrondes van de nieuwe Conference League. Het kan overigens nog wel problemen opleveren als Feyenoord zich plaatst voor die wedstrijd: de finale van de play-offs valt namelijk tegelijkertijd met het Songfestival in Rotterdam, waardoor de gemeente niet wil dat die wedstrijd in De Kuip afgewerkt wordt. Een oplossing kan zijn om de finale op een andere dag te spelen. Voetballen op een alternatieve locatie, is ook een optie.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws