'Milan weet welk bedrag het moet betalen om Senesi weg te kapen bij Feyenoord'

'Milan weet welk bedrag het moet betalen om Senesi weg te kapen bij Feyenoord'

Gepubliceerd: maandag 17 mei 2021 om 22:32ma 17-05-2021 om 22:32

Laatste update: dinsdag 18 mei 2021 om 10:32di 18-05-2021 om 10:32

Marcos Senesi moet Feyenoord tussen de vijftien en de achttien miljoen euro op gaan leveren. La Gazzetta dello Sport meldt dat dat bedrag genoeg is voor AC Milan om de Argentijnse verdediger los te weken in Rotterdam.

Milan heeft, net als Napoli, verregaande interesse in Senesi en wil hem graag inlijven. De Rossoneri zijn bezig met een renovatie achterin en weet nog niet zeker of spelers als Alessio Romagnoli en Fikayo Tomori volgend seizoen nog wel in San Siro spelen. De komst van de stopper van Feyenoord wordt dan ook serieus voorbereid, valt te lezen in de roze sportkrant.

Senesi heeft nog een contract tot medio 2023 in De Kuip en Feyenoord verwacht een bedrag tussen de 15 en de 18 miljoen euro. Milan is zich daarvan bewust en wil dat bedrag betalen als ze definitief tot onderhandelingen over gaan. Na de cruciale competitiewedstrijd van komend weekend tegen Atalanta, waarin een Champions League-ticket op het spel staat, weet de club meer.

In de zomer van 2019 kwam de linksbenige stopper na ruim drie seizoenen in dienst van San Lorenzo naar Rotterdam. Na een moeizaam begin speelde Senesi zich in de basis en ondertussen is hij één van de steunpilaren van het elftal van trainer Dick Advocaat. In twee seizoenen kwam hij tot 48 wedstrijden in de Eredivisie, waarin hij vier doelpunten maakte.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws