Geruchten in Zwolle: PEC spreekt met Ajax en hoopt Scherpen snel te presenteren

Geruchten in Zwolle: PEC spreekt met Ajax en hoopt Scherpen snel te presenteren

Gepubliceerd: maandag 17 mei 2021 om 22:55ma 17-05-2021 om 22:55

Laatste update: maandag 17 mei 2021 om 22:55ma 17-05-2021 om 22:55

PEC Zwolle hoopt de komst van Kjell Scherpen spoedig wereldkundig te kunnen maken. De 21-jarige doelman staat bij Ajax op de nominatie om verhuurd te worden en de Blauwvingers hebben wel oren naar een dergelijke constructie.

Op supportersplatform ForzaPECZwolle en in de Desespereert Nimmer Podcast valt te lezen en horen dat de kans groot is dat Scherpen volgend seizoen op huurbasis in Overijssel speelt. PEC hoopt de lange doelman 'snel' te presenteren om het keepersbestand voor volgend seizoen alvast rond te hebben.

De Drent was niet de eerste keuze voor de beleidsbepalers in Zwolle. Naar verluidt was Warner Hahn in beeld, maar die hoopt op een avontuur in het buitenland. De Rotterdammer keepte in het seizoen 2014/2015 al in Zwolle en is nu op een zijspoor geraakt bij Anderlecht.

De komst van Scherpen zou betekenen dat Xavier Mous tweede doelman wordt of mag vertrekken bij PEC. Ajax wil meewerken aan een verhuur van hun doelman omdat ze met Remko Pasveer al een vervanger hebben gehaald. Ook Jay Gorter van Go Ahead Eagles zou nog naar de hoofdstad kunnen verhuizen.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws