'Ajax treft RB Leipzig: meteen een weerzien met vertrekker Brobbey'

'Ajax treft RB Leipzig: meteen een weerzien met vertrekker Brobbey'

Gepubliceerd: dinsdag 18 mei 2021 om 12:28di 18-05-2021 om 12:28

Ajax neemt het in de voorbereiding op het nieuwe seizoen op tegen RB Leipzig, de nieuwe club van Brian Brobbey. Alleen is nog niet duidelijk voor welke club de spits na dit seizoen speelt.

Leipzig heeft een trainingskamp gepland in het Oostenrijkse Saalfelden. Daar speelt het tegen een aantal clubs, waaronder tegen Ajax. Die wedstrijd staat gepland voor 31 juli, meldt Salzburger Nachrichten. En dus komt Brobbey zijn oude ploeggenoten snel weer tegen. De spits gaat aankomende zomer naar Leipzig, waar hij een vierjarig contract tekende.

Maar de vraag is of die transfer wel doorgaat zoals gepland. Brobbey zou na het vertrek van trainer Julian Nagelsmann en technisch directeur Markus Krösche ontevreden zijn en bij Ajax willen blijven, al rekent Leipzig gewoon op zijn komst.

In Duitsland is men overigens verrast over de berichtgeving uit Nederland. Ajax-trainer Erik ten Hag zei dat directeur voetbalzaken Marc Overmars bezig is met het terughalen van Brobbey, die volgens Duitse berichten gevraagd heeft naar de plannen van Leipzig en alvast een trainingsschema heeft opgevraagd.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws