'Tibbling belandt na transfer van 3,5 ton op de bank en kan alweer weg bij Emmen'

'Tibbling belandt na transfer van 3,5 ton op de bank en kan alweer weg bij Emmen'

19-05-2021 09:58
48

De Eredivisie-rentree van Simon Tibbling lijkt beperkt te blijven tot één teleurstellend seizoen. De oud-speler van FC Groningen streek afgelopen zomer in Emmen neer, maar is de laatste maanden nauwelijks meer aan bod gekomen en zou nu weer in Denemarken neer kunnen strijken.

Tibbling werd vorige zomer voor 350 duizend euro losgeweekt van het Deense Brøndby en tekende in Emmen voor twee jaar, inclusief optie voor nog een seizoen. Sinds eind januari – vlak voordat Emmen aan zijn indrukwekkende eindsprint begon – is hij echter uit beeld geraakt bij trainer Dick Lukkien: Tibbling speelde in de laatste maanden van het seizoen zeven minuten mee tegen Ajax en is verder niet meer van de bank afgekomen.

Nu lonkt een terugkeer in de Deense competitie. Randers FC won onlangs de bekerfinale van SønderjyskE, heeft zich verzekerd van Europees voetbal en heeft wat extra geld om in de selectie te investeren. Volgens Ekstrabladet wil men hiermee Tibbling aantrekken. Emmen lijkt niet onwelwillend tegenover een vertrek te staan, maar het is nog onduidelijk hoeveel de nummer zestien van de Eredivisie vraagt.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s