'Volendam wil stunten en Mühren voor neus van drie Eredivisie-clubs wegkapen'

'Volendam wil stunten en Mühren voor neus van drie Eredivisie-clubs wegkapen'

19-05-2021 11:13 Laatste update: 11:24
62

Robert Mühren gaat de komende dagen zijn opties afwegen. De topscorer van de Keuken Kampioen Divisie heeft niet alleen een aanbieding van Cambuur op zak, maar andere clubs van het hoogste en tweede niveau meldden zich ook.

In dienst van de Leeuwarders was Mühren een klasse apart in de Keuken Kampioen Divisie. Hij eindigde op 38 competitietreffers in 37 wedstrijden en werd afgetekend kampioen met zijn ploeg. Omdat het Belgische Zulte Waregem hem aan Cambuur verhuurde en zijn contract daar afliep, staat het de spits nu vrij om te gaan en staan waar hij wil.

Volgens RTV Oost wacht de 32-jarige doelpuntenmachine op de aanbieding uit Leeuwarden en legt hij die dan naast de andere voorstellen die hij heeft gekregen. Zo zouden FC Twente en FC Utrecht interesse hebben getoond in de Volendammer, die ook kan terugkeren naar zijn eigen dorp. FC Volendam zou hem graag willen halen en dat is een 'serieuze optie'.

In het verleden probeerde Mühren het al eens in de Eredivisie. Avonturen bij NAC Breda, Sparta en AZ werden echter geen onverdeeld succes: zeven competitiedoelpunten namens de Rotterdammers in één seizoen is zijn hoogste aantal tot nog toe.