Snoei reageert op ontslag: 'Doet mij pijn dat wij één doelpunt tekort kwamen'

Snoei reageert op ontslag: 'Doet mij pijn dat wij één doelpunt tekort kwamen'

19-05-2021 12:35
63

Mike Snoei heeft gereageerd op zijn ontslag bij De Graafschap, waar zijn positie onhoudbaar was geworden na het mislopen van promotie naar de Eredivisie. Snoei was al sinds 2019 verbonden aan de club uit Doetinchem, het bestuur heeft echter besloten om het nieuwe seizoen in te gaan met een andere coach.

"Ik kijk terug op twee fantastische jaren bij een geweldige club", steekt de oefenmeester van wal op de clubwebsite van De Superboeren. "Ik ben trots op mijn selectie en staf, we hebben tot het einde geknokt op zoek naar dat ultieme doel."

Dit doel werd niet behaald. Tot drie keer toe kreeg de club uit de Achterhoek de kans om naar de Eredivisie te gaan: winst op Jong Ajax of Helmond Sport was voldoende, maar beide wedstrijden werden gelijkgespeeld. In de nacompetitie ging het vervolgens meteen mis tegen Roda JC.

Snoei spreekt op de website een woord van dank uit richting de supporters. "Ondanks alle coronabeperkingen bleven zij de club tot de laatste seconde steunen met imposante acties. Het doet mij dan ook pijn dat wij samen één doelpunt tekort kwamen voor de zo gewilde promotie", besluit de trainer.

Wie de opvolger van Snoei wordt, is nog niet bekend.