Vitesse-exit Bazoer en Tannane nadert: 'Ga geen belachelijke salarissen betalen'

Vitesse-exit Bazoer en Tannane nadert: 'Ga geen belachelijke salarissen betalen'

Gepubliceerd: woensdag 19 mei 2021 om 13:43wo 19-05-2021 om 13:43

Vitesse heeft al afscheid genomen van doelman Remko Pasveer en gaat binnenkort ook Riechedly Bazoer en Oussama Tannane uitzwaaien, lijkt het. De twee blikvangers hebben allebei al laten weten dat ze toe zijn aan een nieuwe stap en Vitesse-directeur Johannes Spors belooft dat hij medewerking zal verlenen.

Vrije verdediger Bazoer en spelmaker Tannane waren twee belangrijke pijlers onder het topseizoen van Vitesse, dat is afgesloten met een vierde plek en een ticket voor de Conference League-voorrondes. Beiden hebben onlangs bevestigd dat ze met Spors in gesprek zijn geweest. "We hebben een heel eerlijk gesprek met elkaar gehad. Ik respecteer hun verlangen zich te oriënteren op een transfer, daar ben ik mee akkoord gegaan", vertelt de Vitesse-directeur hierover aan Voetbal International.

Spors houdt de deur nog op een kier, maar gaat ervan uit dat de twee een stap gaan maken. Zodra de juiste club zich aandient, zullen de Arnhemmers meewerken. "Wij kennen onze plaats, ik ga spelers geen belachelijke salarissen betalen om ze maar krampachtig hier te houden", aldus de TD. "Spelers verkopen hoort erbij, daar ben ik helemaal niet bang voor. We hebben uiteraard ook al mogelijke vervangers in het vizier."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws