RTV Oost: kersverse eredivisionisten Cambuur en Go Ahead scouten elkaars spelers

RTV Oost: kersverse eredivisionisten Cambuur en Go Ahead scouten elkaars spelers

19-05-2021 13:58
13

SC Cambuur en Go Ahead Eagles gaan samen van de Keuken Kampioen Divisie naar de Eredivisie, maar zouden zomaar eens in elkaars vaarwater kunnen belanden. De beide promovendi hebben elkaars spelers in het vizier, weet RTV Oost te melden.

Go Ahead-middenvelder Luuk Brouwers is recentelijk nog bekeken door vertegenwoordigers van Cambuur. De nummer twee van de Keuken Kampioen Divisie heeft juist de naam van Cambuur-aanvaller Ragnar Oratmangoen in zijn boekje genoteerd, meldt het plaatselijke medium.

Dat laatstgenoemde een transfer maakt, is op het eerste oog waarschijnlijker dan dat Brouwers Go Ahead verlaat. Oratmangoen loopt uit zijn contract, al heeft Cambuur nog wel een éénjarige optie die het kan lichten. Brouwers daarentegen ligt nog drie jaar vast in De Adelaarshorst.

Beide spelers hebben een sterk Keuken Kampioen Divisie achter de rug. Oratmangoen – voorheen actief bij TOP Oss en NEC – heeft enige tijd met blessureleed te maken gehad, maar kon toch acht goals en twee assists in 22 wedstrijden noteren. De bij FC Den Bosch opgepikte Brouwers was goed voor drie goals en vier assists in 33 wedstrijden.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie