RAC1: Flick is topkandidaat voor Barcelona en staat open voor gesprekken

RAC1: Flick is topkandidaat voor Barcelona en staat open voor gesprekken

19-05-2021 15:29
146

Hansi Flick moet de nieuwe trainer worden van FC Barcelona. Dat meldt het Catalaanse radiostation RAC1. Ronald Koeman zou binnen afzienbare tijd ontheven worden uit zijn functie.

De Duitse manager, die na dit seizoen zal stoppen bij Bayern München, is topkandidaat om volgend seizoen op de bank te zitten bij Barcelona. RAC1 schrijft dat Joan Laporta, clubpresident van de Blaugranas, zelfs al contact opgenomen zou hebben met Flick om een eventuele overstap naar Camp Nou te bespreken.

Wedden

Meer odds

Daar zou hij niet onwelwillend tegenover staan. De prijzenpakker wordt al geruime tijd genoemd als nieuwe bondscoach van het Duitse team, maar daar is nog geen overeenstemming over bereikt en dus staat het Flick nog altijd vrij om bij Barcelona te tekenen.

De berichtgeving is slecht nieuws voor Ronald Koeman, die nu nog in het zadel zit bij Barça maar steeds meer rekening moet gaan houden met een vertrek. Volgende week zal er naar alle waarschijnlijkheid meer bekend worden over de toekomst van de Nederlandse trainer en of de club met hem verder wil.