PSV-trainer wijst aanbieding Marokko af: 'Met veel plezier werkzaam op Herdgang'

PSV-trainer wijst aanbieding Marokko af: 'Met veel plezier werkzaam op Herdgang'

19-05-2021 20:27
12

Adil Ramzi, jeugdtrainer bij PSV, heeft een aanbieding van de Marokkaanse voetbalbond afgewezen om aan de slag te gaan bij het O20-elftal van het land. De trainer is volgend seizoen de assistent van Ruud van Nistelrooy bij Jong PSV.

"Ik zou in de toekomst heel graag iets terugdoen voor mijn land", vertelt Ramzi in gesprek met het Eindhovens Dagblad over de poging van de Marokkaanse voetbalbond om hem binnen te halen. "Dat ik voor deze functie gevraagd ben, maakt me trots. Tegelijkertijd ben ik PSV heel dankbaar voor de kansen die ik altijd heb gekregen. Ik ben al zes jaar met heel veel plezier werkzaam op De Herdgang en heb al ja gezegd tegen een aanbieding om mijn aflopende contract met een jaar te verlengen."

Ramzi is vorige week begonnen met de cursus betaald voetbal en hoopt in de toekomst ergens hoofdtrainer te worden. Dat traject wil hij eerst afronden, voordat hij op zoek gaat naar een volgend avontuur. "Ik ben nu in dienst van PSV en de club bepaalt te allen tijde of het nodig is dat ik er ben", vertelt Ramzi, die in het verleden vier jaar als speler verbonden was aan de club uit Eindhoven.