Lastige keuze voor Feyenoord-vertrekker: 'Sta open voor mooie club'

Lastige keuze voor Feyenoord-vertrekker: 'Sta open voor mooie club'

20-05-2021 07:15
90

Eric Botteghin vertrekt hoogstwaarschijnlijk bij Feyenoord. Het contract van de Braziliaan loopt af, zelf weet hij nog niet waar hij volgend seizoen speelt.

Er wordt gesuggereerd dat Botteghin terug wil naar zijn geboorteland Brazilië. Zelf zegt hij nog geen beslissing te hebben genomen. "Ik weet het nog niet", zegt Botteghin op de persconferentie na Feyenoord - Sparta. "Ik hoef niet per se terug naar Brazilië. Ik sta open voor een mooie club, maar dat hoeft niet per se in Brazilië te zijn."

Botteghin lijkt een langer verblijf bij Feyenoord niet meteen uit te sluiten, al is die kans op dit moment klein. "Ik heb daar nog niet eens nagedacht, omdat Feyenoord nog niets gezegd heeft. En ik ook niet, dus ik weet het niet."

Mogelijk was het duel met Sparta Botteghin's laatste duel in De Kuip. "Ik wilde niet zo denken dat dit de laatste wedstrijd voor Feyenoord had kunnen zijn, want ik dacht dat we de finale zouden halen. We hebben nog één wedstrijd, dus ik mag nog een keer in dit mooie stadion mét publiek gaan spelen."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie